Majatalo

Purola Farmin 2011 valmistuneessa majatalossa on tasokkaat ja viihtyisät huoneet 18 hengelle, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita on yhteensä kuusi. Yläkerrassa on neljä tilavaa huonetta, joista kahdesta on järvinäköala ja yhteinen parveke sekä kaksi romanttista lyhtyikkunallista huonetta. Yläkerrassa on yhteisessä käytössä kaksi kylpyhuonetta.

Alakerrassa on kaksi mukavaa huonetta, tupa, jossa on minikeittiö sekä saunaosasto. Alakerran huoneissa voi majoittua rauhallisen ja sisäsiistin lemmikkieläimen kanssa.

Kesällä voi nukkua kahdessa, perinteisessä kahden hengen aittahuoneessa, yhteensä nukkujia mahtuu neljä. Aittamajoittujat voivat käyttää majatalon tupaa ja minikeittiötä sekä kylpyhuoneita.

Purolassa voit viettää yhden yön tai vaikka viikon, yksin, perheen kanssa tai porukalla.

Herkullinen maalaisaamiainen talon vastapaistetulla lämpimällä luomupatongilla ja puulämmitteinen musta sauna majatalossa tai perinteinen sauna rannalla sisältyvät aina hintaan.

Tarjoamme tilauksesta maistuvia päivällisiä, jotka on tehty mahdollisuuksien mukaan lähi- ja luomuruuasta, esim. Pajupuron kylällä, satavuotiseen juureen leivottua ruisleipää, joka on paistettu leivinuunissa sekä saarijärveläistä lihaa. Lisämaksusta on saatavissa myös päivällisiä erikoisruokavalioita noudattaville. Päivällinen tarjoillaan kesäaikaan klo 19.00 noutopöydästä. Sunnuntai-iltaisin keittiö on kiinni.

MAJOITUSHINNAT /henkilö/2-4 hengen huoneessa

47€

yö sis. aamiainen, liinavaatteet ja sauna (B&B)

69€vrk puolihoidolla eli päivällinen, aamiainen, liinavaatteet ja sauna
30€yö aitassa, sis. aamiainen, liinavaatteet ja sauna. Vain kesäaikaan

Yhden hengen huoneeseen lisätään 20 € yöltä lisää.
Lapset 2-12 vuotta puoleen hintaan ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi
Saapuminen klo 16-21.00 ja uloskirjautuminen 8-12.00.
Ryhmät, kysykää tarjousta! Myös täysihoidolla.

KOKOUS- JA JUHLAPALVELU

Purolassa voitte viettää esimerkiksi ikimuistoisen juhlapäivän tai virkistävän Tyky-päivän, ohjelmassa voisi olla vaikkapa tanssit riihessä, ratsastusta issikoilla, turvesaunotusta ja herkullista juhlaruokaa.  Ottakaa yhteyttä ja räätälöimme Teille mieleisenne ohjelmat ja maistuvat ruuat.